Barion Pixel Izomplaza.hu Testépítők Webáruháza - Egyedi edzős ruházat, kondis kiegészítők.
Oldalunk cookie-kat használ, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát. Weboldalunk böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába.
 

 

 

 

Partnereink:

 

 

 

Barion bankkártyás fizetés

Hírek, cikkek

arr3Egy fotóért megajándékozunkJelöld meg az Izomplazat -on vagy -on egy fotódon, amin a termékünk szerepel és ajándékot teszünk a... arr3Elindult pontgyűjtő rendszerünkWebáruházunkban lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére minden megvásárolt (kifizetett) termék után.... arr3GLS futárszolgálatra váltottunkA megrendelésed a GLS szállítja, melyet minden munkanapon 12 óráig dolgozunk fel. A szállítási idő... arr3Bankkártyával is fizethetsz   Miért jó, ha bankkártyával (Barionon keresztül) fizetek?   - A pénz azonnal megérkezik...

Kapcsolat

Telefonszám: +36-30/285-1114
E-mail cím: info@izomplaza.hu; izomplaza@gmail.com
Hétfő- péntekig 10 és 18 óra között


Nyereményjáték

Játékszabályzat:
 
1. A játék szervezője és adatkezelője:
 
Sánta László e.v. 6900 Makó, Vásárhelyi u. 71. székhelyű vállalkozás (www.izomplaza.hu)
Az Adatkezelő a következő e-mail címen érhető el: info@izomplaza.hu.
 
2. A játék időtartama:
 
2018.10.07-2018.10.12 éjfél
 
3. Részvétel feltételei:
 
A játékban részt vehet bármely Instagram-on vagy Facebookon regisztrált, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a játék feltételeit teljesíti és magára nézve kötelezőnek tekinti jelen szabályzat minden pontját. A játékban egy személy egyszer vehet részt. A részvételi feltételek megszegése a résztvevő kizárását vonja maga után. A játékban a Szervező alkalmazottja és hozzátartozói nem vehetnek részt.
 
 
4. A játék menete:
 
A Szervező játékot hirdet az Instagram és Facebook oldalán az oldal felhasználói részére, melynek menete:
 
 
Instagramon:
 
1) Kövesse az Instagram oldalunkat: @izomplaza_testepito_webaruhaz
2) Kedvelje a képet
3) Kommentben jelöljön meg 3 ismerőst, akiket érdekelhet a nyereményjáték és írja meg, hogy melyiket terméket választaná
 
Facebokon:
 
1) Kedvelje be a Facebook követői oldalunkat: www.facebook.com/izomplaza.hu/
2) Kedvelje és ossza meg a posztot
3) Kommentben jelölje meg 3 ismerőst, akiket érdekelhet a nyereményjáték és írja meg, hogy melyiket terméket választaná
Fontos! A kommentben jelölt személy csak akkor vesz részt a nyereményjátékban, ha ő is teljesíti az összes feltételt.
A játékban mind a kettő platformon résztvevők egyenlő eséllyel játszanak.
 
5. Nyeremény:
 
Választható 1db dögcédula / karkötő / párna A nyertest adó –és/vagy járulékköltség nem terheli.
 
 
6. Sorsolás, értesítés, átadás, nyilvánosság:
 
2018.10.13-án kerül sor EGY nyertes kisorsolására. A Szervező még aznap üzenetet küld a szerencsésnek a nyeremény átvételének módjáról. A Szervező a nyereményt díjmentesen az egyeztetett címre küldi. Abban az esetben, ha a nyertes az értesítéstől számítva 7 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel, valamint a nyeremény átvételét megtagadja, akkor a Szervező tartalék nyertest sorsol ki.
 
 
7. Adatvédelem:
 
A rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Szervező az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli. A Szervező adatkezelési nyilvántartási számai: NAIH-76507/2014., NAIH-76788/2014., NAIH-76792/2014., NAIH-76789/2014., NAIH-76790/2014., NAIH-76787/2014., NAIH-76785/2014., NAIH-76786/2014., NAIH-76508/2014., NAIH-76791/2014. A szolgáltatott információ kizárólag ennek a nyereményjátéknak a lebonyolításához használható fel a Szervező által és nem adható ki harmadik félnek, kivéve a kiszállítás lebonyolításához. A játékos felelőssége, hogy Instagram/Facebook profiljával illetéktelenek ne vegyenek részt a játékban, a Szervezőt ezzel kapcsolatban nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból adódó vita alól a Szervező minden felelősségét és a jogi út igénybevételének lehetőségét kizárja. Ezt a játékot az Instagram/Facebook semmilyen formában nem támogatja, felügyeli és ellenőrzi, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azt az Instagram/Facebook semmilyen formában nem kapja meg. A játékosok a Szervezőnek szolgáltatnak információt és nem az Instagram/Facebook számára.
Hogyan kezeljük az Ön Adatait?
Az Adatokat elektronikusan kezeljük, és megfelelő biztonsági intézkedésekkel garantáljuk az Adatok biztonságát, titkosságát és a jogosulatlan hozzáférés elkerülését.
Ki férhet hozzá az Adatokhoz?
Az Adatok kezelését a fentiekben rögzített minden célra az Adatkezelő végzi.
Milyen jogai vannak a saját Adataival kapcsolatban?
Ön bármikor jogosult meggyőződni adatai pontosságáról; érdeklődni azok tartalmáról, forrásáról, kérni azok helyesbítését vagy módosítását, valamint kérni bármely Adat törlését, anonimizálását vagy korlátozását, valamint kifogást emelni az Ön Adatainak kezelésével szemben
Erre vonatkozó igényét a következő e-mail címre küldheti: info@izomplaza.hu
Természetesen Önnek jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz, amennyiben arra a vonatkozó feltételek lehetőséget adnak.

 

YzhlNj