Barion Pixel Izomplaza.hu Testépítők Webáruháza - Egyedi edzős ruházat, kondis kiegészítők.
Oldalunk cookie-kat használ, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát. Weboldalunk böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába.
 

 

 

 

Partnereink:

 

 

 

Barion bankkártyás fizetés

Hírek, cikkek

arr3Egy fotóért megajándékozunkJelöld meg az Izomplazat -on vagy -on egy fotódon, amin a termékünk szerepel és ajándékot teszünk a... arr3Elindult pontgyűjtő rendszerünkWebáruházunkban lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére minden megvásárolt (kifizetett) termék után.... arr3GLS futárszolgálatra váltottunkA megrendelésed a GLS szállítja, melyet minden munkanapon 12 óráig dolgozunk fel. A szállítási idő... arr3Bankkártyával is fizethetsz   Miért jó, ha bankkártyával (Barionon keresztül) fizetek?   - A pénz azonnal megérkezik...

Kapcsolat

Telefonszám: +36-30/285-1114
E-mail cím: info@izomplaza.hu; izomplaza@gmail.com
Hétfő- péntekig 10 és 18 óra között

» Ruházat cseréje

 Ruházat cseréje:

Kérheti a megvásárolt áru cseréjét másik méretre, termékre. Kivételt képez ez alól az 'Utolsó darabok (kiárusítás)' kategóriába tartozó ruházat, kiegészítők, melyek cseréje nem lehetséges.

A csere igényét, a termék esetleges hibáit az átvételt követően írásban jelezze felénk 3 munkanapon belül az info@izomplaza.hu vagy az izomplaza@gmail.com e-mail címre!

Amennyiben nem a mi hibánkból származik a csere az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés, újraküldés szállítási költsége a Vásárlót terheli. A termék visszajuttatásának díját a feladáskor kell fizetni, ami attól függ pl. hogy melyik futárszolgálattal adja fel (bármelyikkel lehet), elsőbbségivel vagy sem. Az utánvétellel küldött csomagot nem vesszük át. A tőlünk való visszajuttatás díja 1990 Ft, ezt a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetnie. Kérjük, egy papírra írja fel vagy akár a számlára, hogy milyen méretre cseréljük és ez is legyen benne a csomagban.

A cserét kizárólag futárszolgálat közreműködésével tudjuk biztosítani, személyes átvételre nincs lehetőség!

A csere feltételei:

  • A számla eredeti példányának megőrzése és visszaküldése a termékkel.
  • Sértetlen, új állapotában, hiánytalanul (pl. nadrág, kapucni megkötő megléte), nem használtan, nem mosottan és dezodor, valamint parfüm mentesen kerüljön a termék vissza.
  • Az átvételtől minél hamarabb, de max. 14 napon belül történjen meg a feladás.

Csakis a fenti pontok megléte ellenében cseréljük a terméket, kérjük, ezt vegye figyelembe!

A cserét mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket a fentiek meglétének megbizonyosodása érdekében.

Cím: Sánta Mónika EV, 6771 Szeged, Palackozó u. 6/C.

A hozzánk való megérkezéstől 7 munkanapon belül érkezik Önhöz a cserecsomag, a feladás napján e-mailben értesítjük. Átmeneti készlethiány esetén, amennyiben nem tudjuk tartani a 7 munkanapot, elsősorban e-mailben, felvesszük a Vásárlóval a kapcsolatot.

 

 

MzM1Yzk1