Barion Pixel Izomplaza.hu Testépítők Webáruháza - Egyedi edzős ruházat, kondis kiegészítők.
Oldalunk cookie-kat használ, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát. Weboldalunk böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába.
 

 

 

 

Partnereink:

 

 

 

Barion bankkártyás fizetés

Hírek, cikkek

arr3Egy fotóért megajándékozunkJelöld meg az Izomplazat -on vagy -on egy fotódon, amin a termékünk szerepel és ajándékot teszünk a... arr3Elindult pontgyűjtő rendszerünkWebáruházunkban lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére minden megvásárolt (kifizetett) termék után.... arr3GLS futárszolgálatra váltottunkA megrendelésed a GLS szállítja, melyet minden munkanapon 12 óráig dolgozunk fel. A szállítási idő... arr3Bankkártyával is fizethetsz   Miért jó, ha bankkártyával (Barionon keresztül) fizetek?   - A pénz azonnal megérkezik...

Kapcsolat

Telefonszám: +36-30/285-1114
E-mail cím: info@izomplaza.hu; izomplaza@gmail.com
Hétfő- péntekig 10 és 18 óra között


Nyereményjáték

Facebook követői oldalunkon kommentelj a poszthoz fotóval, amin a tőlünk rendelt termékedet használod, és máris megadtad magadnak az esélyt, hogy megnyerj egy általad választott pólót.

Követői oldalunk: 

Játékszabályzat:


1. A játék szervezője: Sánta László e.v. (székhely: 6900 Makó, Vásárhelyi u. 71.)


2. A játék időtartama: 2018.03.16 - 2018.03.25. éjfél 


3. Részvétel feltételei: A játékban részt vehet bármely Facebook-on regisztrált, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, természetes személy, aki a játék feltételeit teljesíti és magára nézve kötelezőnek tekinti jelen szabályzat minden pontját. A játékban egy személy annyiszor vehet részt, ahány képet feltölt, de egy termékről csak egy kép tölthető fel. A játékban való részvétellel hozzájárul a neve kiírásához, amennyiben ő a szerencsés. A részvételi feltételek megszegése a résztvevő kizárását vonja maga után. A játékban a Szervező alkalmazottja és hozzátartozói nem vehetnek részt. 

4. A játék menete: A Szervező játékot hirdet a Facebook oldalán az oldal felhasználói részére. A résztvevő kommenteljen a poszthoz fotóval, amin a tőlünk rendelt terméket használja.

5. Nyeremény: 1 db szabadon választható póló a webáruházunkból.


6. Sorsolás, értesítés, átadás, nyilvánosság: 
2018.03.26-án kerül sor a nyertes kisorsolására. A Szervező még aznap üzenetet küld a szerencsésnek a Facebook-on a nyeremény átvételének módjáról, valamint Facebook követői oldalára kiírja. A Szervező a nyereményt díjmentesen a nyertes által kiválasztott GLS csomagpontra szállítja. A nyertes a játékban való részvétellel hozzájárul, hogy a nevét a Szervező nyilvánosságra hozza.
Abban az esetben, ha a nyertes az értesítéstől számítva 7 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel, valamint a nyeremény átvételét megtagadja, akkor a Szervező tartalék nyertest sorsol ki. 

7. Adatvédelem: A rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Szervező az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli. A Szervező adatkezelési nyilvántartási számai: NAIH-76507/2014., NAIH-76788/2014., NAIH-76792/2014., NAIH-76789/2014., NAIH-76790/2014., NAIH-76787/2014., NAIH-76785/2014., NAIH-76786/2014., NAIH-76508/2014., NAIH-76791/2014. A szolgáltatott információ kizárólag ennek a nyereményjátéknak a lebonyolításához használható fel a Szervező által és nem adható ki harmadik félnek, kivéve a kiszállítás lebonyolításához. A játékos felelőssége, hogy Facebook profiljával illetéktelenek ne vegyenek részt a játékban, a Szervezőt ezzel kapcsolatban nem terheli felelősség. A felhasználói jogosultságból adódó vita alól a Szervező minden felelősségét és a jogi út igénybevételének lehetőségét kizárja. 

Ezt a játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, felügyeli és ellenőrzi, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Szervező kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. A játékosok a Szervezőnek szolgáltatnak információt és nem a Facebook számára. 
Bármilyen kérdés, megjegyzés vagy panasz a Szervezőhöz továbbítható és nem a Facebook-hoz. 
This game does not support any form of Facebook, to monitor and control, can not be associated with. Information provided during the game treats the body, it does not receive any form of Facebook. Players of the organizer, provide information and not to Facebook.

 

NzMzYjVh