Barion Pixel Cseregarancia | 30 napos cseregarancia | Izomplaza.hu Testépítők Webáruháza - Egyedi edzős ruházat, kondis kiegészítők.
Oldalunk cookie-kat használ, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát. Weboldalunk böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába.
 

 

 

 

Partnereink:

 

 

 

Barion bankkártyás fizetés


Kezdőlap » Cseregarancia » 30 napos cseregarancia


        

30 napos cseregarancia

 

Cikkszám: 9662
Megszerezhető pontok: 50 pont
Ár (nettó) : 787 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
1 000 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Egységár: 1000 Ft/db

Cseregarancia hosszabbítás

Rendelésed mellé vásárolj +30 nap cseregaranciát az előírt 14 naphoz, így összesen 44 napod lesz a cserére! A hosszabbítás utólag nem rendelhető.

Kérheted a megvásárolt áru cseréjét másik méretre, termékre. A csere igényét írásban jelezd felénk az info@izomplaza.hu vagy az izomplaza@gmail.com e-mail címre!

Az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés, újraküldés szállítási költsége a Vásárlót terheli. A termék visszajuttatásának díját a feladáskor kell fizetni, ami attól függ pl. hogy melyik futárszolgálattal adod fel (bármelyikkel lehet), elsőbbségivel vagy sem. Az utánvétellel küldött csomagot nem vesszük át. A tőlünk való visszajuttatás díja 1890 Ft, ezt a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned.

A cserét kizárólag futárszolgálat közreműködésével tudjuk biztosítani, személyes átvételre nincs lehetőség!

A csere feltételei:

  • A formanyomtatvány, valamint a számla visszaküldése a termékkel. Ezeket a rendeléseddel küldjük.
  • Sértetlen, új állapotában, hiánytalanul (pl. nadrág, kapucni megkötő megléte), nem használtan, nem mosottan és dezodor, valamint parfüm mentesen kerüljön a termék vissza.
  • Az átvételtől minél hamarabb, de max. 44 napon belül történjen meg a feladás.

Csakis a fenti pontok megléte ellenében cseréljük a terméket, kérjük, ezt vedd figyelembe!

A cserét mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket a fentiek meglétének megbizonyosodása érdekében.

A hozzánk való megérkezéstől 7 munkanapon belül érkezik Hozzád a cserecsomag, a feladás napján e-mailben értesítünk. Átmeneti készlethiány esetén, amennyiben nem tudjuk tartani a 7 munkanapot, elsősorban e-mailben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Figyelem! A fenti leírás azokra vonatkozik, akik vásárlásuk mellé megrendelték a +30 napos cseregaranciát is. Ha Te nem rendelted meg, akkor a Rád vonatkozó cserével kapcsolatos információkat a linkre kattintva találod: https://www.izomplaza.hu/Ruhazat-csereje-a5_14.htm

 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

N2I0Z