Oldalunk cookie-kat használ, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát. Weboldalunk böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába.
 

 

Ingyenes kiszállítás 10.990 Ft feletti rendelésnél a GLS futárszolgálattal.

 Regisztráció nélkül is vásárolhatsz

Instagram

 

Partnereink:

 

Barion bankkártyás fizetés

Hírek, cikkek

arr3GLS futárszolgálatra váltottunkA megrendelésed a GLS szállítja, melyet minden munkanapon 12 óráig dolgozunk fel. A szállítási idő... arr3Elindult pontgyűjtő rendszerünkWebáruházunkban lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére minden megvásárolt (kifizetett) termék után.... arr3Bankkártyával is fizethetsz   Miért jó, ha bankkártyával (Barionon keresztül) fizetek?   - A pénz azonnal megérkezik...

Kapcsolat

Telefonszám: +36-30/285-1114
E-mail cím: info@izomplaza.hu; izomplaza@gmail.com
Hétfő- péntekig 10 és 18 óra között


Az ajándékutalványokhoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek

Ajándékutalványok

Az ajándékutalványt kibocsátó adatai: Sánta László E.V. 6900 Makó, Vásárhelyi u. 71. (www.izomplaza.hu). Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a Vevő elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. A beváltáskor az áruvásárlásra ugyanazok a szabályok (ÁSZF) vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás esetén.

Az ajándékutalvány megvásárlására az izomplaza.hu webáruházban van lehetőség.

Az ajándékutalvány a jelen szabályzat szerint egyszeri vásárlásra jogosító okirat. A kibocsátási érték az az összeghatár, amilyen értékben az utalvány tulajdonosa az izomplaza.hu webáruházban ajándékutalvány felhasználásával árut vásárolhat. Az ajándékutalvány átruházható, tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. A kibocsátó nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát. Az ajándékutalvány kizárólag táplálékkiegészítőkre használható fel! Nem váltható be akciós termékekre, csomagokra, ruházatra, szállítási költségre és az „Ingyen szállítjuk” kategória termékeire. Minden ajándékutalvány egyedi sorszámmal és kuponkóddal ellátott, amely azonosítók nélkül az utalvány nem érvényes és nem használható fel.

Az ajándékutalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 15.000 Ft-os, 20.000 Ft-os és 25.000 Ft-os kibocsátási értékben. Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy a felhasználási helyen az utalványon szereplő kuponkód beírásával küldi el megrendelését a vásárló az áru ellenértékének (rész) kiegyenlítésére. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható. Mivel az utalvány készpénz helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát.

Az utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (vásárlástól számított 6 hónapon belül), a lejáratot követően nem használható fel. Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít, viszont digitális formában ez esetben igényelheti a jogos vásárló.

A kibocsátó a birtokában lévő ajándékutalványt bármikor megsemmisítheti.

Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

Az utalvány vételára és egyéb fizetési kötelezettségek

Az utalványok vételára az izomplaza.hu weboldal vonatkozó oldalain feltüntetett vételár, amely bruttó vételár és forintban értendő. A vételár részünkre történő kiegyenlítéséről az ÁSZF „Fizetési módok” címszó alatt olvashat. A bruttó vételáron felül bizonyos esetben – Szeged 2. zóna és Szegeden kívül az ország többi települése - a szállítás költsége is a vevőt terheli, melynek díja az ÁSZF „Szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók” címszó alatt olvasható.

Az utalványhoz kapcsolódó elállási jog és szavatosság

Amennyiben a megvásárolt ajándékutalvány nem felel meg az elvárásainak vagy nem kívánja felhasználni, ez esetben az átvételétől számított 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Sánta László E.V. 6900 Makó, Vásárhelyi utca 71., e-mail: info@izomplaza.hu. Ebből a célból felhasználhatja a weboldal ÁSZF menüpontja alatt az Elállási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatóban mellékelt, valamint a visszaigazoló e-mailben szereplő elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Kitöltve küldje vissza elállási igény benyújtása esetén!

Elállási jogának gyakorlásához szükséges,  hogy a megvásárolt ajándékutalványt sértetlen, eredeti csomagolásában, a felhasználás megkezdését megelőzően, a vásárlást igazoló számlával együtt juttassa vissza Sánta László E.V. részére.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja. E visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. Az értékesítő követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a megvásárolt termék vételárát visszatérítjük a Vásárlónak beleértve a szállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek azért merültek fel, mert Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választotta).

Ha a megrendelt ajándékutalvány a szállítás során sérült meg és e tekintetben egyértelműen megállapíthatóan a szállítót (Magyar Posta, Izomplaza futár) terheli a felelősség, akkor azt Sánta László E.V. díjmentesen kicseréli.

Sérülés esetén a csere feltétele postai/futár jegyzőkönyv és a vásárlást igazoló számla.

 

YWJlZDB