Oldalunk cookie-kat használ, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát. Weboldalunk böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába.
 

 

Ingyenes kiszállítás 10.990 Ft feletti rendelésnél a GLS futárszolgálattal.

 Regisztráció nélkül is vásárolhatsz

Instagram

 

Partnereink:

 

Barion bankkártyás fizetés

Hírek, cikkek

arr3GLS futárszolgálatra váltottunkA megrendelésed a GLS szállítja, melyet minden munkanapon 12 óráig dolgozunk fel. A szállítási idő... arr3Elindult pontgyűjtő rendszerünkWebáruházunkban lehetőséged van hűségpontok gyűjtésére minden megvásárolt (kifizetett) termék után.... arr3Bankkártyával is fizethetsz   Miért jó, ha bankkártyával (Barionon keresztül) fizetek?   - A pénz azonnal megérkezik...

Kapcsolat

Telefonszám: +36-30/285-1114
E-mail cím: info@izomplaza.hu; izomplaza@gmail.com
Hétfő- péntekig 10 és 18 óra között

» Ruházat cseréje, visszaküldése

Ruházat cseréje:

Kérheti a megvásárolt áru cseréjét másik méretre, ruházati termékre. Amennyiben nem a mi hibánkból származik a csere az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés, újraküldés szállítási költsége a Vásárlót terheli. A termék visszajuttatásának díját a feladáskor kell fizetni, ami attól függ pl. hogy melyik futárszolgálattal adja fel, elsőbbségivel vagy sem stb. A tőlünk való visszajuttatás díja 1290 Ft, ezt majd a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Kérjük, egy papírra írja fel vagy akár a számlára, hogy milyen méretre cseréljük és ez is legyen benne a csomagban.

A csere és a visszavásárlás feltételei:

  • A számla eredeti példányának megőrzése és visszaküldése a termékkel.
  • Sértetlen, új állapotában, hiánytalanul (pl. nadrág, kapucni megkötő megléte), nem használtan, nem mosottan és dezodor, valamint parfüm mentesen kerüljön a termék vissza.
  • Az átvételtől minél hamarabb, de max. 14 napon belül történjen meg a feladás.

Csakis a fenti pontok megléte ellenében cseréljük a terméket, kérjük, ezt vegye figyelembe!

A cserét, visszatérítést mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket a fentiek meglétének megbizonyosodása érdekében.

A hozzánk való megérkezéstől 7 munkanapon belül érkezik vissza Önhöz a cserecsomag, a feladás napján e-mailben értesítjük. Átmeneti készlethiány esetén, amennyiben nem tudjuk tartani a 7 munkanapot, elsősorban e-mailben, felvesszük a Vásárlóval a kapcsolatot.

A cserét kizárólag futárszolgálat közreműködésével tudjuk biztosítani, személyes átvételre nincs lehetőség!

A csere igényét, a termék esetleges hibáit az átvételt követően írásban jelezze felénk 3 munkanapon belül az info@izomplaza.hu vagy az izomplaza@gmail.com e-mail címre!

A ruházat visszaküldése, pénzvisszafizetés:

Elállás: A távollevők között kötött szerződésekről szóló, a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó a szerződéstől, azaz a vásárlástól, 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, a termék visszaérkezését követő 14 napon belül a megvásárolt termék vételárát visszatérítjük Önnek beleértve a szállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek azért merültek fel, mert Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választotta). A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja. E visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Az értékesítő követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.  Elállási igényét kérjük írásban megtenni az info@izomplaza.hu vagy az izomplaza@gmail.com e-mail címek egyikére.  Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló teljes tájékoztatás itt található.

NGMzZDA